Skip to main content
فهرست مقالات

بررسی تاثیر تیمار قلیایی کاه برنج بر ویژگیهای کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلیپروپیلن – آرد کاه برنج مقاله

نویسنده:

چکیده:

در این پژوهش، اثر تیمار قلیایی بر ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه چندسازه پلی پروپیلن - آرد کاه برنج مورد بررسی قرار گرفت. آرد کاه برنج (40 مش) به وسیله هیدروکسید سدیم با غلظت 5 و 10 درصد و دو زمان 45 و 90 دقیقه تیمار شدند. آرد کاه برنج به عنوان پرکننده به میزان 30 درصد، پلی پروپیلن به عنوان ماتریس به میزان 65 درصد و انیدرید مالئیک به عنوان اتصال دهنده به میزان 5 درصد وزنی برای ساخت چندسازه مورد استفاده قرار گرفتند. برای اختلاط مواد از دستگاه Haake و برای ساخت نمونه های استاندارد از روش قالب گیری تزریقی استفاده شد. نتایج حاصل از این بررسی نشان داد تیمار قلیایی آرد کاه برنج در غلظت 5 درصد هیدروکسید سدیم، با افزایش زمان تیمار مدول کششی و مقاومت به ضربه چندسازه را بهبود داد. در حالی که تیمار قلیایی با غلظت 10 درصد با افزایش زمان، کاهش در مدول کششی و مقاومت به ضربه را نشان داد. همچنین با افزایش غلظت و زمان تیمار قلیایی آرد کاه برنج تمایل به افزایش در مقاومت کششی چندسازه مشاهده شد.

کلیدواژه ها:

پلی پروپیلن ، تیمار قلیایی ، آرد کاه برنج ، ویژگی های کششی و مقاومت به ضربه


برای مشاهده محتوای مقاله لازم است ورود پایگاه شوید. در صورتی که عضو نیستید از قسمت عضویت اقدام فرمایید.

لمشاهدة محتوی المقال یلزم الدخول إلی دخول الموقع.
إن كنت لا تقدر علی شراء الاشتراك عبرPayPal أو بطاقة VISA، الرجاء ارسال رقم هاتفك المحمول إلی مدير الموقع عبر credit@noormags.ir.

You should become a Sign in to be able to see articles.
If you fail to purchase subscription via PayPal or VISA Card, please send your mobile number to the Website Administrator via credit@noormags.ir.