کلیدواژه آب انار / (2 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- 1.
استفاده از پردازش تصاویر برای بررسی اثر چهار نوع پوشش بر تغییرات رنگ آب انار در طی انبارمانی
نویسنده مسئول : خانیان نجف آبادی، منیژه؛ نویسنده : قنبریان، داود؛ قاسمی ورنامخواستی، مهدی؛
مجله: پژوهش های صنایع غذایی » تابستان 1395 - شماره 23 علمی-پژوهشی/ISC (12 صفحه - از 309 تا 320)
- 2.
اثرات ضدمیکروبی آب انار با کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی بر گوشت مرغ منجمد
نویسنده مسئول : بازرگانی گیلانی، بهناز؛ نویسنده : تاجیک، حسین؛ اکبرلو، جواد علی؛ خلقی، دانشه؛
مجله: پژوهش های صنایع غذایی » بهار 1395 - شماره 22 علمی-پژوهشی/ISC (11 صفحه - از 75 تا 85)