کلیدواژه خواص فیزیکوشیمیایی / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- 1.
Study on the physicochemical/ microbial properties and gas chromatography profile of synbiotic yogurt
نویسنده : Obudi، N؛ Alizadeh، M؛ نویسنده مسئول : Pirsa، Sajad؛
مجله: پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران » مرداد و شهریور 1398 - شماره 57 علمی-پژوهشی/ISC (15 صفحه - از 45 تا 59)
- 2.
اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی
نویسنده : آریایی مجد، سپیده؛ نویسنده مسئول : صالحی فر، مانیا؛
مجله: پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران » فروردین و اردیبهشت 1398 - شماره 55 علمی-پژوهشی/ISC (10 صفحه - از 67 تا 76)
- 3.
امکانسنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن
نویسنده : رواتاب، نفیسه؛ اسحاقی، محمدرضا؛ نویسنده مسئول : اسداللهی، سیمین؛
مجله: پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران » فروردین و اردیبهشت 1398 - شماره 55 علمی-پژوهشی/ISC (14 صفحه - از 107 تا 120)
- 4.
تأثیر غلظتهای مختلف جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی و حسی ماست اسفناج پروبیوتیک
نویسنده : محمدی الستی، فریبا؛ خسروی دارانی، کیانوش؛ نویسنده مسئول : فدائی نوغانی، وجیهه؛
مجله: پژوهش های صنایع غذایی » تابستان 1395 - شماره 23 علمی-پژوهشی/ISC (17 صفحه - از 127 تا 143)
- 5.
تاثیر محلول پاشی کلسیم، روی و بور بر ریزش قبل از برداشت و میزان قندها، عناصر غذایی و برخی صفات کمی و کیفی میوه در ارقامی از گلابی آسیایی
نویسنده : خوش قلب، حسن؛ ملکوتی، محمدجعفر؛ برزگر، محسن؛ نویسنده مسئول : ارزانی، کاظم؛
مجله: علوم باغبانی ایران » تابستان 1392 - شماره 19 علمی-پژوهشی/ISC (11 صفحه - از 149 تا 159)