کلیدواژه دوغ / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
2.
تأثیر شربت کامبوجا بر زندهمانی بیفیدوباکتریوم بیفیدوم و خواص کیفی دوغ
نویسنده مسئول : زمردی، شهین؛ نویسنده : کیانفر، لیلا؛
3.
تاثیر افزودن سیترات برروی ویژگیهای فیزیکیشیمیایی دوغ حاوی آغازگرهای سیترات مثبت
نویسنده : حسینی، مریم؛ حصاری، جواد؛ جدیری، حسین؛ نویسنده مسئول : احمدزاده، سمیرا؛
4.
5.
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
پدیدآوران فعال
- زمردی، شهین (2 مقاله)
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (4 مقاله)