کلیدواژه گاوزبان / (3 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- 1.
تأثیر کودهای آلی و قارچ مایکوریزا بر خصوصیات مورفولوژیکی، عملکرد سرشاخه و موسیلاژ گاوزبان (Borago officinalis)
نویسنده : شهبازی، زهرا؛ صالحی، امین؛ موحدی دهنوی، محسن؛ فرجی، هوشنگ؛
مجله: علوم باغبانی ایران » پاییز 1398 - شماره 45 علمی-پژوهشی/ISC (10 صفحه - از 561 تا 570)
- 2.
کاربرد تلفیقی کودهای شیمیایی و زیستی بر عملکرد دانه و روغن گاوزبان(Borago officinalis L.) تحت تنش کمبودآب
نویسنده : کرمی، افشین؛ نویسنده مسئول : سپهری، علی؛
مجله: علوم گیاهان زراعی ایران » زمستان 1391 - شماره 17 علمی-پژوهشی/ISC (9 صفحه - از 691 تا 699)
- 3.
تأثیر کاربرد ورمی کمپوست بر میزان عناصر غذایی کم مصرف در خاک و غلظت آنها در گیاه گاوزبان
نویسنده مسئول : احمدآبادی، زهرا؛ نویسنده : قاجار سپانلو، مهدی؛ بهمنیار، محمد علی؛
مجله: به زراعی کشاورزی » زمستان 1390 - شماره 5 علمی-پژوهشی/ISC (12 صفحه - از 1 تا 12)