کلیدواژه Antioxidant / (54 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
1.
2.
3.
4.
5.
6.
تأثیرجایگزینی آرد گندم با پودر هویج بر ویژگیهای کیفی کیک روغنی
نویسنده : مهدیزاده، نازلی؛ نویسنده مسئول : روفه گری نژاد، لیلا؛
7.
8.
9.
بهینهسازی فرآیند تولید پودر هندوانه در یک خشککن پاششی
نویسنده : حیدری، زهرا؛ اثنیعشری، محمود؛ زلفیگل، محمدعلی؛ نویسنده مسئول : امیری چایجان، رضا؛
10.
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
پدیدآوران فعال
- قاسم نژاد، محمود (2 مقاله)
- جوینده، حسین (2 مقاله)
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (40 مقاله)