کلیدواژه beta / (6 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- 1.
بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر کوزه کمچرب حاوی پودر بتاگلوکان و عصاره اتانولی پونه کوهی
نویسنده : حساس، بهارک؛ شهاب لواسانی، علیرضا؛ نویسنده مسئول : ناطقی، لیلا؛
مجله: پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران » فروردین و اردیبهشت 1398 - شماره 55 علمی-پژوهشی/ISC (18 صفحه - از 181 تا 198)
- 2.
اثر اسیدسالیسیلیک بر برخی صفات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی کدوی طبی (Cucurbita pepo L. var . Styriaca) تحت تنش خشکی
نویسنده مسئول : ربی انگورانی، حسین؛ نویسنده : پناهنده ینگجه، جابر؛ بلند نظر، صاحبعلی؛ صبا، جلال؛ زارع نهندی، فریبرز؛
مجله: به زراعی کشاورزی » زمستان 1396 - شماره 27 علمی-پژوهشی/ISC (13 صفحه - از 853 تا 865)
- 3.
Cardinal temperatures for seed germination of three Quinoa (Chenopodium quinoa Willd.) cultivars
نویسنده : Mamedi، Arash؛ Tavakkol Afshari، Reza؛ نویسنده مسئول : Oveisi، Mostafa؛
مجله: علوم گیاهان زراعی ایران » پاییز 1396 - شماره 36 علمی-پژوهشی/ISC (12 صفحه - از 89 تا 100)
- 4.
Approximation of a generalized Euler-Lagrange type additive mapping on Lie C^{ast}-algebras
نویسنده : Wang، Zhihua؛ Sahoo، Prasanna K؛
مجله: International Journal of Nonlinear Analysis and Applications » Winter and Spring 2016, Volume 7 - Number 1 علمی-پژوهشی/ISC (10 صفحه - از 195 تا 204)
- 5.
بررسی اهمیت اندازه گیری مقادیر بتا هیدروکسی بوتیرات، اسیدهای چرب غیر استریفیه و برخی دیگر از پارامترهای بیوشیمیایی سرم گاو در پیشگویی ابتلا به جابجایی شیردان به سمت چپ
نویسنده : بصیری، نوید؛ صافی، شهاب الدین؛ نوروزیان، ایرج؛ رحیمی فروشانی، عباس؛
مجله: پاتوبیولوژی مقایسهای » بهار 1389، سال هفتم - شماره 1 (12 صفحه - از 143 تا 154)
- 6.