کلیدواژه Raisin / (5 مقاله)
- مرتب سازی
- تاریخ
- 1.
Influence of Natural Humectants on Rheological Properties and Staling of Bread
نویسنده مسئول : Sheikholeslami، Z؛ نویسنده : Karimi، M؛ Hejrani، T؛
مجله: Journal of Food Biosciences and Technology » Winter & Spring 2020, Volume 10 - Number 1 علمی-پژوهشی (8 صفحه - از 79 تا 86)
- 2.
اثر ترکیبی پتاسیم و آهن بر عملکرد، کیفیت میوه، کشمش و تحمل به سرما در انگور
نویسنده : میرباقری، سید مهدی؛ رسولی، موسی؛ نویسنده مسئول : کریمی، روح الله؛
مجله: به زراعی کشاورزی » پاییز 1397 - شماره 30 علمی-پژوهشی/ISC (18 صفحه - از 737 تا 754)
- 3.
تاثیر سه روش خشککردن بر ویژگیهای بیوفیزیکی و بیوشیمیایی کشمش
نویسنده مسئول : کریمی، روح الله؛ نویسنده : میرزایی، فرزاد؛
مجله: علوم باغبانی ایران » تابستان 1397 - شماره 40 علمی-پژوهشی/ISC (15 صفحه - از 477 تا 491)
- 4.
بررسی اثر اتمسفر بستهبندی و پوشش خوراکی بر پارامترهای رنگ و بافت (حسی و دستگاهی) کشمش
نویسنده : یوسفتبار، نجمه؛ خشنودینیا، سارا؛ نویسنده مسئول : صداقت، ناصر؛
مجله: پژوهش های صنایع غذایی » تابستان 1395 - شماره 23 علمی-پژوهشی/ISC (12 صفحه - از 289 تا 300)
- 5.
عوامل موثر بر مزیت نسبی صادرات کشمش ایران
نویسنده : مهرابی بشر آبادی، حسین؛ پورمقدم، امین؛
مجله: تحقیقات اقتصاد کشاورزی » بهار 1391 - شماره 13 علمی-پژوهشی (18 صفحه - از 161 تا 178)
کلیدواژه های مرتبط
روند انتشار مقاله
پدیدآوران فعال
- کریمی، روح الله (2 مقاله)
رتبه علمی
- علمی-پژوهشی (5 مقاله)