Skip to main content

پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران

این نشریه از تاریخ 1388/04/01 دارای رتبه علمی-پژوهشی(وزارت علوم) می‌باشد.
این نشریه در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه شده است.
دسته بندی موضوعی
کشاورزی و زراعت
ناشر
دانشگاه فردوسی مشهد
عنوان قبلی
عنوان انگلیسی
Iranian Food Science and Technology Research Journal
p-ISSN
1735-4161
e-ISSN
2228-5415
قطع
وزیری
دوره انتشار
دو ماهنامه
وابسته به
دانشگاه فردوسی مشهد
تلفن
38795618-20(051)
دورنگار
38795618-20(051)
آدرس اینترنتی
https://ifstrj.um.ac.ir
صاحب امتیاز
دانشگاه فردوسی مشهد
مدیر مسئول
ناصر شاه نوشی
سر دبیر
فریده طباطبایی یزدی
هیئت تحریریه
مرتضی عباس زادگان؛ محمدتقی اشتیاقی؛ G.O Phillips؛ LG Tabil؛ علی طاهریان؛ ناصر شاه نوشی؛ محمدرضا احسانی؛ هاشم پورآذرنگ؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ اصغر خسروشاهی؛ مرتضی خمیری؛ سید محمد علی رضوی؛ محمد علی سحری؛ فخری شهیدی؛ ناصر صداقت؛ عسگر فرحناکی؛ رضا فرهوش؛ بی بی صدیقه فضلی بزاز؛ مهدی کاشانی نژاد؛ مهدی کدیور؛ سیدعلی مرتضوی؛ محمدجواد وریدی؛ مسعود تقی زاده
مدیر اجرایی
مدیر داخلی
ویراستار فارسی
ویراستار انگلیسی
پست الکترونیک
IFSTRJ@um.ac.ir
آدرس
خراسان رضوی، مشهد، میدان آزادی، پردیس دانشگاه فردوسی مشهد، دانشکده کشاورزی، دفتر مجله پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران
صندوق پستی
1163
تاریخ ثبت در پایگاه
1398/10/09