بهار 1397 - شماره 30
تولید نوشیدنی پایدار شیر-آبزرشک و بررسی ویژگیهای آن در طی انبارداری
نویسنده : امامی، اسماء؛ نصیرپور، علی؛ نویسنده مسئول : گلی، سیدامیرحسین؛
(13 صفحه - از 1 تا 13)
امکان استفاده از اندواینولیناز با پایداری حرارتی بالا جهت تولید شربت پرفروکتوز از اینولین
نویسنده مسئول : کریمی، مهسان؛ نویسنده : حبیبی رضایی، مهران؛ صادقی، روح اله؛
(11 صفحه - از 15 تا 25)
بررسی اثر پودر قارچ دکمهای بر ویژگیهای ویسکوالاستیک کیک اسفنجی با استفاده از آزمون رهایش تنش
نویسنده مسئول : صالحی، فخرالدین؛ نویسنده : کاشانی نژاد، مهدی؛
(14 صفحه - از 27 تا 40)
اندازه گیری باقیمانده نیتریت در انواع فراوردههای گوشتی عرضه شده در تبریز به روش اسپکتروفتومتریک
نویسنده مسئول : حجازی، مرضیه؛
(8 صفحه - از 41 تا 48)
بررسی امکان استفاده از ضایعات برنج و گندم برای تولید بیوسورفکتانت توسط لاکتوباسیلوس پلانتاروم
نویسنده : بخشی، نفیسه؛ شیخ زین الدین، محمود؛ نویسنده مسئول : سلیمانیان زاد، صبیحه؛
(10 صفحه - از 49 تا 58)
بررسی ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی کشک خشک شده با روش آفتابی و هوای داغ
نویسنده : عظیمی، یگانه؛ خسروشاهی اصل، اصغر؛ نویسنده مسئول : اسمعیلی، محسن؛
(14 صفحه - از 59 تا 72)
بهینهسازی استخراج و میکروانکپسولاسیون آنتوسیانین حاصل از پوستپیاز قرمز وکلم قرمز
نویسنده : انصاری، مهدیه؛ نویسنده مسئول : حجتی، محمود رضا؛
(19 صفحه - از 73 تا 91)
اثر تیمار قبل از برداشت متیل جاسمونات بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری میوه آلوی رقم قطرهطلا
نویسنده : سلامی، فرشته؛ نویسنده مسئول : حاجی لو، جعفر؛
(12 صفحه - از 93 تا 104)
اثر جایگزینی بخشی از نیتریت در فرمولاسیون سوسیس با استفاده از اسانس رزماری و پودر چغندر قرمز
نویسنده : خدائی، سمیه؛ نویسنده مسئول : خانی، محمدرضا؛
(16 صفحه - از 105 تا 120)
بهینهسازی فرمولاسیون شیر عسل حاوی دارچین با روش سطح پاسخ
نویسنده : شمسی، شهلا؛ نویسنده مسئول : روفه گری نژاد، لیلا؛
(13 صفحه - از 121 تا 133)
تاثیر ضد اکسایشی و ضد میکروبی عصاره پوست انار بر بیف برگر طی دوره نگهداری یخچالی
نویسنده مسئول : جوینده، حسین؛ نویسنده : یدملت، مریم؛
(10 صفحه - از 135 تا 144)
ارزیابی اثر ماریناد اسید استیک و کلرید سدیم بر برخی ویژگیهای کیفی گوشت شتر یک کوهانه ایرانی
نویسنده : ایرجیفر، مهسان؛ وریدی، مهدی؛ زاهدی، یونس؛ نویسنده مسئول : وریدی، محمد جواد؛
(16 صفحه - از 145 تا 160)
تأثیر فرآوری سیبزمینی با پیشتیمارهای امواج فراصوت و مایکروویو روی جذب روغن طی سرخکردن
نویسنده مسئول : دهقان نیا، جلال؛ نویسنده : باقری درویشمحمد، حامد؛ قنبرزاده، بابک؛
(22 صفحه - از 161 تا 182)
ارزیابی کیفیت میکروبی و فیزیکیشیمیایی شیرهای خام گاو تحویلی به کارخانجات شیر پاستوریزه شهرستان تبریز
نویسنده مسئول : موسوی، میرحسن؛ نویسنده : محمودی، رزاق؛ قربانپور فرخاد، الناز؛ خطیبی، سید امین؛
(14 صفحه - از 183 تا 196)
بررسی اثر شرایط استخراج بر پارامترهای رنگی پودر کورکومین حاصل از ریزوم گیاه زردچوبه (Curcuma longa) با استفاده از روش سطح پاسخ
نویسنده مسئول : بلوریان، شادی؛ نویسنده : خلیلیان، صفیه؛ صداقت، ناصر؛ حسینی، فرشته؛ افشاری، مجید؛
(10 صفحه - از 197 تا 206)