پاییز و زمستان 1392 - شماره 2
مطالعه تأثیر کودهای دامی، زیستی و شیمیایی و اندازه بنه بر عملکرد و اجزای عملکرد زعفران (.Crocus sativus L)
نویسنده مسئول : علی پور میاندهی، زینب؛ نویسنده : محمودی، سهراب؛ بهدانی، محمدعلی؛ سیاری، محمدحسن؛
(12 صفحه - از 73 تا 84)
بررسی و شناخت مناطق مستعد کشت زعفران به لحاظ میزان بارندگی و رطوبت نسبی در خراسان جنوبی با استفاده از GIS
نویسنده مسئول : کوزهگران، سعیده؛ نویسنده : موسوی بایگی، محمد؛ ثنایینژاد، حسین؛ بهدانی، محمدعلی؛
(12 صفحه - از 85 تا 96)
ارزیابی تأثیر نوع و مقدار زئولیت طبیعی کلینوپتیلولایت بر سبز شدن زعفران (.Crocus sativus L)
نویسنده مسئول : احمدی، محسن؛ نویسنده : خاشعی سیوکی، عباس؛ سیاری، محمدحسن؛
(13 صفحه - از 97 تا 109)
بررسی عملکرد زعفران در دو شرایط دیم و آبی در یک دوره شش ساله در شهرستان خرم آباد
نویسنده مسئول : خادمی، کریم؛ نویسنده : سپهوند، علی؛ سیاه منصور، رضا؛ محمدیان، علی؛ احمدی، شهلا؛
(10 صفحه - از 110 تا 119)
ارزیابی اثر بافت خاک و سطوح پلیمر سوپر جاذب بر خصوصیات زراعی و عملکرد زعفران
نویسنده مسئول : خرم دل، سرور؛ نویسنده : قشم، رحمتاله؛ امین غفوری، افسانه؛ اسماعیلپور، بهروز؛
(16 صفحه - از 120 تا 135)
بهره گیری از گلبرگ و پرچم زعفران به عنوان ضایعات برای رنگرزی الیاف پشمی و بررسی ثبات های رنگی
نویسنده مسئول : باقرزاده، قدسیه؛ نویسنده : حسینآبادی، راحله؛ عربپور، زهرا؛
(8 صفحه - از 136 تا 143)
بررسی ویژگی های زراعی و رفتار بنه های زعفران (.Crocus sativus L) در واکنش به سطوح کشت پرتراکم و کاربرد کود دامی در سال دوم
نویسنده : کوچکی، علیرضا؛ ملافیلابی، عبداله؛ سیدی، سیدمحمد؛ نویسنده مسئول : رضوانیمقدم، پرویز؛
(12 صفحه - از 144 تا 155)
ارزیابی مقایسه کود کلات آهن با بنیان های نانو و میکرو بر عملکرد کمی و تخصیص مواد فتوسنتزی زعفران زراعی (.Crocus sativus L)
نویسنده مسئول : بقایی، نسیم؛ نویسنده : ملکی فراهانی، سعیده؛
(14 صفحه - از 156 تا 169)