June 2015,Volume 5- Nuber 2
Metabolic Effects of Polyunsaturated Fatty Acids in Chickens: A Review
نویسنده مسئول : Navidshad، B؛ نویسنده : Royan، M؛ Akhlaghi، A؛
(9 صفحه - از 245 تا 253)
Investigating the Setbacks in Conventional Dairy Farms by the Follow-Up of Their Potential and Effective Milk Yields
نویسنده مسئول : Srairi، M.T؛ نویسنده : Sannito، Y؛ Tourrand، J.F؛
(10 صفحه - از 255 تا 264)
Effect of Forage Feeding Level on Performance, Meat Quality and Economic Costof Holstein Beef Calves Fed Organic Diet
نویسنده مسئول : Sofizade، M؛ نویسنده : Pahlavan، R؛ Khadem، A.A؛ Heins، B.J؛ Sharifi، M؛
(8 صفحه - از 265 تا 272)
Effect of Milking Frequency on the Lactation Performance and Lactation Curve of Holstein Dairy Cows in Iran
نویسنده مسئول : Atashi، H؛
(6 صفحه - از 273 تا 278)
Effect of Milk Urea Nitrogen of Dairy Cows in Relation to Breed
نویسنده : Islam، M.R؛ Uddin، M.N؛ Akanda، M.R؛ Khan، M.M.H؛ Baset، M.A؛ نویسنده مسئول : Belal، S.A؛
(5 صفحه - از 279 تا 283)
The Comparison of in vitro Digestibility of Wheat Straw by Rumen Anaerobic Fungi of Khuzestan Buffalo and Holstein Cattle
نویسنده : Shakarami، F؛ Eslami، M؛ Mohammadabadi، T؛ Bojarpour، M؛ نویسنده مسئول : Chaji، M؛
(8 صفحه - از 285 تا 292)
Multivariate Characterisation of Oulmes-Zaer and Tidili Cattle Using the Morphological Traits
نویسنده مسئول : Boujenane، I؛
(7 صفحه - از 293 تا 299)
Distribution of Allele Frequencies at 5′-Flanking Region of CYP19 and ERα Genes between Iranian Simmental and Three Indigenous Cattle Breeds
نویسنده مسئول : Mohamadnejad-Sangdehi، F؛ نویسنده : Rahimi-Mianji، G؛ Safdari-Shahroudi، M؛ Razavi-Sheshdeh، S.A؛ Gholami، M؛
(7 صفحه - از 301 تا 307)
Influence of Body Condition Score on Yield and Composition of Milk in Crossbred Dairy Cows
نویسنده مسئول : Hossain، M.E؛ نویسنده : Chanda، T؛ Debnath، G.K؛ Hasan، M.M؛ Shaikat، A.H؛ Hoque، M.A؛
(7 صفحه - از 309 تا 315)
Stallion Sperm Selection by Density Gradient CentrifugationInvolving a Double Layer Colloid: Effects on Sperm Subpopulation Dynamics in Fresh and Stored Semen
نویسنده مسئول : Miro، J؛ نویسنده : Requena، F؛ Marin، H؛ Jordana، J؛ Aguera، E؛
(5 صفحه - از 317 تا 321)
Effect of Dietary Crude Protein Level on UT-B Expression and Nitrogen Efficiency in Growing Baluchi Male Lambs Fed Low or High Concentrate Diets
نویسنده : Ibrahimi Khoram Abadi، E؛ Tahmasebi، A.M؛ Naserian، A. A؛ Vakili، A؛ نویسنده مسئول : Danesh Mesgaran، M؛
(10 صفحه - از 323 تا 332)
Determination of Chemical Composition, Degradability and Digestibility of Treated Walnut Hull by Neurospora sitophila
نویسنده مسئول : Takalloozadeh، M؛ نویسنده : Dayani، O؛ Tahmasbi، R؛
(6 صفحه - از 333 تا 338)
Developing a Modified in vitro Gas Production Technique to Replace the Nylon Bag Method of Evaluating Protein Degradation of Alfalfa Hay in Ruminants
نویسنده : Aghajanzadeh-Golshani، A؛ Salamat Doust-Nobar، R؛ Ebrahimnezhad، Y؛ Ghorbani، A؛ نویسنده مسئول : Maheri-Sis، N؛
(7 صفحه - از 339 تا 345)
Simulating Past Dynamics and Assessing Current Status of Markhoz Goat Population on Its Habitat
نویسنده : Bahmani، H.R؛ Aslaminejad، A.S؛ Rashidi، A؛ Tahmoorespur، M؛ نویسنده مسئول : Vatankhah، M؛
(8 صفحه - از 347 تا 354)
Crude Protein Fractions and in vitroGas Production of Alfalfa Silages Treated with Pistachio by-Products Extract
نویسنده مسئول : Mokhtarpour، A؛ نویسنده : Naserian، A.A؛ Valizadeh، R؛ Danesh Mesgaran، M؛ Pourmollae، F؛
(6 صفحه - از 355 تا 360)
Polymorphism in FSHβ and FSHRGenes and Their Relationship with Productive and Reproductive Performance in Iran Black, Arman and BaluchiSheep Breeds
نویسنده مسئول : Nazifi، N؛ نویسنده : Rahimi-Mianji، G؛ Ansari-Pirsarai، Z؛
(8 صفحه - از 361 تا 368)
Performance Characteristics and Nutritional Comparison of Broiler Chickens Fed with Barley and Triticale Based Diets
نویسنده مسئول : Moharrery، A؛ نویسنده : Asadi، E؛ Rezaei، R؛
(8 صفحه - از 369 تا 376)
Effects of Different Levels of Fish Oil Supplementation on Performance of Broilers
نویسنده : Das، G.B؛ Akbar، M.A؛ نویسنده مسئول : Hossain، M.E؛
(8 صفحه - از 377 تا 384)
Effect of Sargassum sp. and Vitamin E on Stability of Fish Oil Enriched Meat in Broiler Chickens
نویسنده : Armin، F؛ Mahdi Abkenar، A؛ Ghofrani Ivari، Y؛ Ebrahimi، H؛ نویسنده مسئول : Rahimi، S؛
(8 صفحه - از 385 تا 392)
Response of Broiler Chickens to Quantitative Feed Restriction with or without Ascorbic Acid Supplementation
نویسنده : Adeyemi، O.A؛ Odunbaku، O.M؛ Sogunle، O.M؛ Egbeyale، L.T؛ نویسنده مسئول : Njoku، C.P؛
(9 صفحه - از 393 تا 401)
The Effect of Dietary Tarragon (Artemisia dracunculus) and Peppermint (Mentha piperita) Leaveson Growth Performance and Antibody Response of Broiler Chickens
نویسنده مسئول : Khaligh Gharetappe، F؛ نویسنده : Hassanabadi، A؛ Semnaninezhad، H؛ Nassiry، M.R؛
(7 صفحه - از 403 تا 409)
Effects of Dietary Conjugated Linoleic Acid and n-3 Fatty Acids on the Performance, Carcass Traits and Small Intestinal Morphology of Broiler Chickens
نویسنده مسئول : Nosrati، M؛ نویسنده : Navidshad، B؛ Malecky، M؛
(6 صفحه - از 411 تا 416)
Toxicity of Carbon Tetrachloride in Japanese Quails: Evaluation the Effect of Artichoke (Cynara scolymus) Powder on Performance and Immune Response
نویسنده : Khorramshahi، M؛ نویسنده مسئول : Samadi، F؛
(6 صفحه - از 417 تا 422)
Effects of Various Type of Bentonite (Montmorillonite) on Ascites-Related Physiologic and Metabolic Factors in Broilers
نویسنده مسئول : Aghashahi، A.R؛ نویسنده : Hosseinijangjoo، S.H؛ Sadeghipanah، H؛ Hosseini، S.A؛
(8 صفحه - از 423 تا 430)
Impacts of Dietary L-Threonine Supplementation on Performance and Intestinal Morphology of Broiler Chickens during Summer Time
نویسنده مسئول : Shirzadegan، K؛ نویسنده : Nickkhah، I؛ Jafari، M.A؛
(6 صفحه - از 431 تا 436)
Effect of Thymus vulgaris and Satureja khuzestanica Ethanolic Extracts on Broiler Chickens’ Performance and Immune Response
نویسنده : Souri، H؛ Taherpoor، K؛ Hassan Abadi، A؛ Fattahnia، F؛ Askari، M؛ نویسنده مسئول : Khatibjoo، A؛
(10 صفحه - از 437 تا 446)
Price Transmission, Threshold Behavior and Asymmetric Adjustment in Iranian Poultry Market
نویسنده مسئول : Kavoosi Kalashami، M؛ نویسنده : Khaligh Khiyavi، P؛ Allahyari، M.S؛
(6 صفحه - از 447 تا 452)
Exploring the Use of Random Regression Models withLegendre Polynomials to Analyze Clutch Sizein Iranian Native Fowl
نویسنده : Ebadi Tabrizi، A؛ Nejati Javaremi، A؛ نویسنده مسئول : Tahmoorespur، M؛
(6 صفحه - از 453 تا 458)
The Possibility of Using Watermelon Waste in Laying Hens Diets
نویسنده مسئول : Nobakht، A؛
(4 صفحه - از 459 تا 462)
Body Weight is an Important Trait for Comparisons of Goat Breeds
نویسنده مسئول : Pares Casanova، P.M؛
(4 صفحه - از 463 تا 466)