Summer & Autumn 2020, Volume 10 - Number 2
Influence of Some Hydrocolloids on Textural Properties of UF Cheese
نویسنده مسئول : Zomorodi، Sh؛ نویسنده : Azarpazhooh، E؛ Behmadi، H؛
(10 صفحه - از 1 تا 10)
The Effects of Refining Operations on Quality and Quantity of Sterols in Canola, Soyabean and Sunflower Seed Oils
نویسنده : Azizi، M؛ نویسنده مسئول : Ghavami، A؛
(8 صفحه - از 11 تا 18)
Effect of Inulin and Resistant Starch on Some of Qualitative Properties of Baguette Bread
نویسنده : Moghaddasi، R؛ Ahmadi Chenarbon، H؛ نویسنده مسئول : Movahhed، S؛
(10 صفحه - از 19 تا 28)
Blending of Milkfat with Refined Palm Oil and its Fractions: Impact on Physicochemical Properties and Fatty Acid Profile
نویسنده : Khorsandmanesh، S؛ Bahmaie، M؛ Zand Moghaddam، A؛ Azizinezhad، R؛ نویسنده مسئول : Gharachorloo، M؛
(10 صفحه - از 29 تا 38)
Antimicrobial Effects of Grape and Pomegranate Waste Extracts against two Foodborne Pathogens
نویسنده مسئول : Javanmard، M؛
(10 صفحه - از 39 تا 48)
Modeling the Rheological Properties of Carboxymethylcellulose Stabilized O/W Emulsions Based on Sunflower Oil and Tallow Fat
نویسنده مسئول : Radi، M؛ نویسنده : Amiri، S؛ Bagheri، F؛
(14 صفحه - از 49 تا 62)
Chemical Composition, Antioxidant Activity and Antimicrobial Effect of Rosa damascena Mill. Essential Oil Against Staphylococcus aureus, Escherichia coli and Salmonella typhi
نویسنده : Kheirkhahan، P؛ Ghavami، M؛ نویسنده مسئول : Sharifan، A؛
(12 صفحه - از 63 تا 74)
The Effect of Modified Atmosphere Packaging on the Shelf-life of Greenhouse-grown Tomato
نویسنده مسئول : Tajeddin، B؛ نویسنده : Azadshahraki، F؛ Rafiee Darsangi، Z؛
(16 صفحه - از 75 تا 90)
Effect of Flaxseed (Linum usitatissimum) Mucilage on Physicochemical and Sensorial Properties of Semi-Fat Set Yoghurt
نویسنده مسئول : Arabshahi- Delouee، S؛ نویسنده : Rahati Ghochani، Sh؛ Mohammadi، A؛
(10 صفحه - از 91 تا 100)
The Effect of Free and Encapsulated forms of Quercus persica Extract on the Quality of Minced Kilka (Clupeonella cultriventris caspia)
نویسنده : Rabiee، H؛ Saeidi Asl، M. R؛ نویسنده مسئول : Bahram، S؛
(10 صفحه - از 101 تا 110)